Ga naar de inhoud

Electrocar BV vernieuwt distributietrailer

Dat Electrocar BV continu nadenkt over betere duurzame (vervoers)oplossingen, is geen nieuws meer. Evenmin dat wij
luisteren naar de wensen van onze klanten. Wat w
él nieuws is, is onze vernieuwde distributietrailer.

 

Toe aan vernieuwing

Op veel recreatieparken en campings is de distributietrailer al jarenlang onmisbaar bij onder meer het ophalen van de was.
Ook steeds meer andere organisaties en sectoren, zoals de stadslogistiek en de zorgsector ervaren het gemak van de distributietrailer voor het transport van rolcontainers. Echter, bij Electrocar BV waren we van mening dat onze distributietrailer
toe was aan vernieuwing. Met gepaste trots presenteren wij u nu de vernieuwde distributietrailer, met heel veel extra voordelen en innovaties.

 

Compleet nieuwe vering…

Zo is in de nieuwe distributietrailer plek voor vier tot zes rolcontainers. De vering is compleet vernieuwd, waardoor de trailer nog beter geschikt is voor zware omstandigheden met verkeersdrempels, stoepjes en dergelijke. Verder is de distributietrailer voortaan vierwielgeremd, wat de veiligheid bij het rijden ten goede komt. Ook hebben we het laadvermogen omhoog gebracht naar 1.200 kilo. Andere nieuwigheden: de distributietrailer bevat nu een vastzetsysteem, de laadklep is verstevigd en verlengd, waardoor de hellingshoek nog kleiner is en de containers dus gemakkelijker in de distributietrailer te rollen zijn.

 

Getest bij klanten

Gedurende de ontwikkeling van deze vernieuwde distributietrailer heeft Electrocar BV uitgebreid getest bij diverse klanten. Hun reacties hebben onder meer geleid tot verbeteringen als aanrijbeveiliging aan de zijkanten en een betere opstap.

 

In elke kleur

De vernieuwde distributietrailer is verkrijgbaar in elke gewenste kleur en eventueel ook met bestickering. Daarnaast valt te kiezen uit een volledig afgesloten trailer of afsluiting met zeilwanden met ritsen. Dit laatste maakt het mogelijk om ook via de zijkanten in de rolcontainers te komen. De verlichting van de trailer is voortaan uitgevoerd in LED. De vernieuwde distributietrailer heeft een levertijd van zes tot acht weken.


Demo op locatie

Interesse in de nieuwe distributietrailer of een demo op locatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer +31(0)316-200091 of per e-mail via info@electrocar.eu.

 

Goupil G3 met distributietrailer

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.