Ga naar de inhoud

Electrocar BV presenteert nieuwe voertuigen tijdens Logistica 2015

Electrocar BV presenteert tijdens Logistica 2015 nieuwe modellen voertuigen van het merk MP Intralogistic Fantozzi.
De nieuw ontwikkelde modellen, zijn een elektrotrekker, orderpicker en platformwagen. Tijdens Logistica 2015 worden van deze nieuwe voertuigen de elektrische trekkers TX1500 AC en TX3000 AC gepresenteerd. Daarnaast is de Goupil G1 Elektrotruck Industrie te zien. Het stille karakter van deze elektrische voertuigen maakt dat ze ideaal zijn voor een milieuvriendelijke werkomgeving.

 

MP Intralogistic Fantozzi trekkers
De elektrische trekkers TX1500 AC en TX3000 AC zijn gestroomlijnde en robuuste voertuigen, ideaal om over smalle paden en door smalle doorgangen te rijden. De voertuigen zijn geschikt voor binnengebruik in bijvoorbeeld magazijnen, maar kunnen ook ingezet worden op eigen terrein. De bestuurder werkt veilig en gemakkelijk met het voertuig, dankzij de lage opstap, de overzichtelijke bedieningsorganen op het dashboard, de comfortabele, verstelbare stoel en de programmeerbare snelheid. Door de grote capaciteit van de tractiebatterij zijn de voertuigen in te zetten voor langdurend zwaar werk. De voertuigen zijn uit te rusten met een batterijwisselsysteem. Dit maakt het mogelijk om het voertuig in te zetten tijdens meerdere shifts.

 

De TX1500 AC heeft een krachtige AC motor van maar liefst 2.3 kW en een 24V tractiebatterij met een capaciteit van 375 Ah en een trekvermogen van 1.500 kilo.

De snelheid is programmeerbaar tot maximaal 15 km/h. Door de voorwielaandrijving heeft de TX1500 een lage opstap van 25,5 cm.
De achterwiel aangedreven TX3000 AC heeft een krachtige 2.0 kW AC motor en een 24V tractiebatterij met een capaciteit van 400 Ah. De te programmeren maximale snelheid van deze elektrische trekker is 12 km/h. Het trekvermogen bedraagt 3.000 kilo. De elektrotrekker TX3000 AC heeft een lage opstap van 25,6 cm

en is beschikbaar in twee varianten waar de bestuurder het voertuig staand of zittend bestuurt.

 

Goupil G1 Elektrotruck Industrie
Met maar liefst 1.000 kilo laadvermogen, 3.000 kilo trekvermogen, veel extra’s en de mogelijkheid voor twee of vier zitplaatsen is de Goupil G1 Elektrotruck Industrie een echte aanwinst. Ideaal voor de industrie, maar ook voor vervoer in bijvoorbeeld (distributie)magazijnen, op recreatieparken en universiteitscomplexen. Het grootste pluspunt is misschien wel het gebruiksgemak. Met een kleine draaicirkel en breedte van slechts 1,10 meter manoeuvreert u de Goupil G1 Industrie zelfs op de lastigste en kleinste plekken, zodat ook smalle doorgangen (tussen bijvoorbeeld stellingen) geen enkel probleem zijn. Het gebruiksgemak kenmerkt zich daarnaast door de goede zitpositie en een gemakkelijke in- en uitstap. Bijzonder aan dit elektrische voertuig is het ruime laadplatform. Hierop past bijvoorbeeld een europallet.
Door de klapbank op dit ruime laadplatform biedt de elektrotruck genoeg ruimte voor belading én passagiers.

 

Over Electrocar BV
Electrocar BV is erg gespitst op voertuigen die precies kunnen doen wat nodig is om het werk goed uit te voeren. Op basis van ruim twaalf jaar ervaring worden door de engineers van Electrocar BV maatwerkoplossingen en zelfs complete voertuigen ontwikkeld. Daarnaast staat het zero emission streven bij ons hoog in het vaandel.
Electrocar BV is exclusief distributeur voor de Benelux van Melex electrocars en elektrotrucks, Goupil elektrotrucks en MP Intralogistic Fantozzi trekkers en platformwagens. Voor Club Car werkvoertuigen met wegtoelating zijn wij exclusief distributeur voor Nederland.

 

Service
Electrocar BV is een bedrijf met zeer sterke focus op service: Wij houden een zeer grote onderdelenvoorraad aan om u op ieder moment snel van dienst te kunnen zijn, ook in geval van schade. Uw organisatie draait zeven dagen per week? Ook in de weekenden staan wij voor u paraat!

 

Benieuwd?
Benieuwd naar de nieuwe voertuigen van ons merk MP Intralogistic Fantozzi en de Goupil G1 Elektrotruck Industrie?
Bezoek Electrocar BV op Logistica 2015 in de Jaarbeurs Utrecht op dinsdag 10 tot en met vrijdag 13 november. U vindt ons op stand 12E074.

Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen!

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.