Ga naar de inhoud

Electrocar BV ontwikkelt personenvoertuigen

Electrocar BV staat bekend om het leveren van mobiliteitsoplossingen op maat. Dit betekent dat wij voertuigen ontwikkelen en aanpassen aan specifieke wensen en behoeften. Zo hebben wij onlangs voor intern personenvervoer twee geheel nieuwe personenvoertuigen ontwikkeld; de Electrocar 5P en 7P.

 

Jarenlange ervaring

De Electrocar 5P en 7P zijn geschikt voor vervoer van vijf of zeven personen, inclusief chauffeur. De voertuigen zijn ontwikkeld en 3D CAD getekend door onze eigen engineers. Bij de ontwikkeling hebben wij gebruik gemaakt van onze jarenlange ervaring met grootschalig personenvervoer op internationale luchthavens. Deze kennis en ervaring blijkt ook binnen de zorgsector goed toepasbaar. De Electrocar 5P en 7P zijn daarom niet alleen inzetbaar op luchthavens, maar ook in ziekenhuizen en zorgcentra.

 

Extra service

De voertuigen zijn bestemd voor intern personenvervoer. Dus als u naar een manier zoekt om uw patiënten, gasten, ouderen of hulpbehoevenden te ondersteunen als zij naar een andere plek binnen uw locatie moeten, dan kunt u de Electrocar 5P en 7P prima inzetten voor dit binnenshuis vervoer. Hiermee biedt u hen extra service.

 

Fluisterstil

De Electrocar 5P en 7P zijn fluisterstil; precies wat uw gasten, patiënten en bezoekers van u verwachten. De voertuigen voldoen bovendien aan alle veiligheidseisen.
Zo zijn de voertuigen voorzien van veel preventieve veiligheidsvoorzieningen. Elke zitting beschikt over een veiligheidsgordel, de randen zijn netjes afgewerkt, de bestuurdersstoel is verstelbaar en de voertuigen hebben een makkelijke en ruime instap. Uiteraard is de snelheid van de voertuigen beperkt, wij kunnen deze voor u programmeren naar de door u gewenste snelheid. Daarnaast zitten de bestuurder en alle passagiers in de rijrichting. Wel zo veilig en prettig!

 

Comfort

Aan het comfort van passagiers is ook gedacht. De instap is slechts 16 centimeter hoog. Dit maakt de Electrocar 5P en 7P ideaal voor passagiers die extra assistentie behoeven. Daarnaast is er genoeg bagageruimte. Een rolstoelvoorziening is eveneens een optie.

 

Eenvoudig in gebruik

De voertuigen zijn eenvoudig in gebruik, waardoor ook bestuurders de Electrocar 5P en 7P een comfortabel voertuig vinden. De voertuigen zijn smal en hebben een zeer kleine draaicirkel. Zelfs de smalste doorgangen en kleinste bochten zijn daardoor met gemak te nemen. Dat passagiers, dankzij de extra lage instap, eenvoudig in en uit kunnen stappen, draagt bij aan de positieve ervaring van de bestuurders van de voertuigen.

 

Maatwerk

Net als alle andere voertuigen die Electrocar BV levert, zijn ook de 5P en 7P aan te passen aan specifieke wensen en huisstijl. Denk hierbij aan de kleur van de bekleding en (logo)bestickering. Maatwerk en optimale inzet van voertuigen vinden wij erg belangrijk. We denken graag mee om uw logistieke proces efficiënter in te richten.

 

Meer informatie? Neem gerust contact op

Wilt u meer weten over de Electrocar 5P en 7P? Of over de andere mobiliteitsoplossingen die Electrocar BV u kan bieden?

Neem dan contact op via telefoonnummer  +31 (0)316-200091 of per e-mail via info@electrocar.eu.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.