Ga naar de inhoud

Electrocar BV onthult nieuwe ontwikkeling op Ecomobiel

Ons ambitieuze plan om emissievrije stadsdistributie te creëren, is werkelijkheid geworden. Cargolev is hét innovatieve
licht elektrische voertuig voor makers van de groene stad. Tijdens Ecomobiel op 9, 10 en 11 oktober 2018 vindt
de officiële onthulling plaats.

 

Cargolev is het optimale antwoord op 100% duurzame mobiliteit. Deze gloednieuwe elektrotruck is er voor iedere sector met een zero emission ambitie. Dankzij de 0% uitstoot van CO2, NOx en fijnstof zijn de Cargolev voertuigen welkom in milieuzones. Maar ook voor zorginstellingen, recreatie- en bijvoorbeeld vakantieparken is de gloednieuwe Cargolev een buitengeschikt voertuig.

 

Cargolev is echter meer dan alleen een licht elektrisch voertuig. Wat Cargolev zo bijzonder maakt, is dat de visie ‘wat er nu is, kan beter’ volledig in de lichte e-truck is geïntegreerd. Zowel in de functionele eigenschappen als in het interieur. Zo is deze elektrotruck 1.30 meter breed, waardoor het voertuig overal gemakkelijk tussendoor kan. Zoals in stadscentra. Cargolev beschikt over een groot laadvolume (tot 5,5m3), high-end schokabsorptie en veel praktische opbergruimte. De laadbak is er in een open variant (vaste of kiepende laadbak) én twee gesloten varianten voor het vervoer van rolcontainers, pallets of pakketten. En ondanks het compacte formaat, heeft de cabine extra veel zitruimte en allerlei extra’s voor de chauffeur. Zoals optimale ventilatie dankzij de te openen voorruit. Niet voor niets is Cargolev er voor de makers van de groene stad! Bekijk snel de video’s waarin duidelijk wordt dat Cargolev hét voertuig voor duurzame stadslogistiek is.

 

Het gloednieuwe voertuig, dat tijdens Ecomobiel voor het eerst wordt getoond, is het concept van Electrocar BV. Cargolev is de ultieme combinatie van ruim 15 jaar ervaring en het gebruik van de beste materialen. Als leverancier van elektrische werkvoertuigen wordt met Cargolev het eerste eigen licht elektrisch vrachtvoertuig op de markt gebracht.

 

Kennismaken met Cargolev? Kom langs op Ecomobiel en registreer alvast gratis uw bezoek.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.