Ga naar de inhoud

Electrocar BV koploper Slim en Schoon door de Stad

Electrocar BV is koploper bij Slim en Schoon door de Stad

Electrocar BV vindt deze samenwerking met Slim en Schoon door de Stad, de bedrijven en andere koplopers erg belangrijk.
Bij ons staat het zero emission streven namelijk hoog in het vaandel en wij zijn één van de ondertekenaars van de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek. Het streven van Electrocar BV: wij maken de bevoorrading van de binnenstad voor u makkelijker, schoner en efficiënter. Met onze elektrische voertuigen wordt bijgedragen aan de verbetering van de luchtkwaliteit.
En niet te vergeten: aan de leefbaarheid van de binnenstad.

 

Regelmatig worden bijeenkomsten ‘Slim en Schoon door de Stad’ georganiseerd voor leveranciers en ondernemers in de regio Amsterdam die op zoek zijn naar slimme, nieuwe en schone toepassingen op gebied van transport en logistiek in de binnenstad. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen aanwezigen de ‘koplopers’ ontmoeten en wordt informatie gegeven over slimme en duurzame logistieke concepten die voor allen interessant kunnen zijn. Daarnaast worden er bedrijfsbezoeken bij koplopers georganiseerd.
Electrocar BV werkt onder andere samen met de Hogeschool van Amsterdam in diverse onderzoeken en draait actief mee in Slim en Schoon door de Stad.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.