Ga naar de inhoud

Duurzame voordelen van elektrische werkvoertuigen van Electrocar

Wist u dat een elektrisch werkvoertuig van Electrocar een laadvermogen heeft van tot wel 1.250 kilogram en dat het voertuig dankzij de compacte afmetingen multi-inzetbaar is? Dit zijn nog maar enkele van de vele onbekende voordelen van een elektrisch werkvoertuig. Er zijn er nog veel meer!

 

Zero emission
Elektrisch vervoer staat bekend om de ‘zero emission’. Daarbij maakt een elektrisch werkvoertuig geen lawaai en is uitstekend geschikt voor veel stop- en startverkeer.

 

Compacte afmetingen
Wat te denken van de compacte afmetingen, waardoor de voertuigen zeer wendbaar zijn en daardoor geschikt voor smalle doorgangen. Zo zijn de elektrische werkvoertuigen van Electrocar geschikt voor vrijwel elk type bedrijf of dienst.

 

Maatwerk
Electrocar is daarnaast erg gespitst op voertuigen die precies doen wat nodig is. De meeste modellen worden dan ook aangepast aan specifieke wensen en behoeften. Bij Electrocar bouwen we zelfs hele voertuigen op maat. Dit hoeft niet eens heel duur te zijn. Want in de afgelopen twaalf jaar zijn al zoveel ‘maatwerkoplossingen’ ontwikkeld voor onze klanten, dat uw oplossing hier misschien al bij zit. Al dan niet met een kleine aanpassing.

 

Niet duur
Voor het ontwikkelen van oplossingen op maat heeft Electrocar een eigen werkwijze. Wij komen bij u kijken, omdat we precies willen weten hoe het werkproces eruitziet. Op basis van die kennis wordt een electrocar gebouwd die precies voldoet aan uw mobiliteitsvraag. De visie van Electrocar is dat onze klant sneller, beter én duurzaam kan werken tegen een acceptabel kostenplaatje. U werkt milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord, uw werkprocessen worden efficiënter, u maakt minder kilometers en u hoeft zelfs geen aparte laadpaal te installeren; het opladen kan gewoon via het stopcontact. Bovendien heeft u met een electrocar veel laadruimte. Kortom, duurzaam is niet duur of ingewikkeld maar juist een kans!

 

Subsidie en andere faciliteiten
Wist u dat veel gemeenten faciliteiten voor elektrische werkvoertuigen bieden en sommige gemeenten de voertuigen zelfs subsidiëren? Zo komen ondernemingen binnen de ring van Amsterdam nu in aanmerking voor een subsidie tot wel 5.000 euro. Dit in het kader van ‘Slim & Schoon door de stad’.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.