Ga naar de inhoud

De Goupil G5 Elektrotruck met een laadvolume van 5,3m3 netto

Uw bedrijfsproces efficiënter inrichten
U heeft er belang bij dat uw elektrische voertuigen en medewerkers zo efficiënt mogelijk worden ingezet. Zodat de total cost of ownership van het elektrovoertuig zo laag mogelijk wordt en uw bedrijfsproces wordt geoptimaliseerd. Tegelijkertijd wilt u een bijdrage leveren aan de leefbaarheid van de binnenstad. Met een elektrisch voertuig bent u in feite dubbel duurzaam: u behaalt financieel rendement én u verbetert de leefbaarheid. Toch heeft een elektrisch voertuig van Electrocar BV meer kwaliteiten. Electrocar BV levert namelijk Europese kwaliteit in elektrovoertuigen. Kijk bijvoorbeeld naar de Goupil G5 Elektrotruck-Groot Volume, welke zeer geschikt is voor stadslogistiek.

 

Extra grote gesloten laadbak van 5,3m3 netto
De Goupil G5 Elektrotruck-Groot Volume beschikt over een extra grote gesloten laadbak met een netto inhoud van maar liefst 5,3m3. Met dit laadvolume geeft hij veel bedrijfswagens het nakijken. Het maximale laadvermogen met deze opbouw bedraagt 520 kilogram. Met dit elektrovoertuig rijden chauffeurs gemakkelijker een drukke stad in. Ook kunnen zij dichterbij hun ophaal- en afleverlocaties komen. Bovendien heeft de Goupil G5 ruimschoots minder ruimtebeslag en een kleinere draaicirkel dan een traditionele bestelwagen. Deze elektrotruck is speciaal gebouwd voor veel stop-starts. De hoge instap en comfortabele stoelen maken het rijden met de Goupil G5 aangenaam. Dit werkvoertuig is beschikbaar in een elektrische én hybride uitvoering. Elektrisch bedraagt de maximale snelheid 50 km/h en voor de hybride elektrotruck 70 km/h. Maar in de stad volstaat veelal een geprogrammeerde snelheid tussen 30 en 40 km/h. De Goupil G5 Elektrotruck-Groot Volume is toegestaan op de openbare weg; als langzaam verkeer of op kenteken.

 

Electrocar BV
Naast deze Goupil G5 zijn andere elektrovoertuigen van Electrocar BV geschikt voor de stadslogistiek, zoals de Goupil G3 en Melex Cargo.
Electrocar BV is exclusief distributeur voor de Benelux van Melex electrocars en elektrotrucks, Goupil elektrotrucks en MP Fantozzi trekkers en platformwagens.
Voor Club Car werkvoertuigen met wegtoelating is Electrocar BV exclusief distributeur voor Nederland.

 

Zero emission
Bij Electrocar BV staat het zero emission streven hoog in het vaandel en is één van de ondertekenaars van de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek.

Het streven van Electrocar BV: wij maken de bevoorrading van binnensteden voor u makkelijker, schoner en efficiënter.

 

Elektrisch vervoer op maat
Electrocar BV is erg gespitst op voertuigen die precies kunnen doen wat nodig is om het werk goed uit te voeren. Op basis van ruim twaalf jaar ervaring worden door de engineers van Electrocar BV maatwerkoplossingen en zelfs complete voertuigen ontwikkeld. Zo is de Goupil G5 Elektrotruck-Groot Volume uit te breiden met een rolcontainer-trailer voor vier of zes rolcontainers. De extra grote gesloten laadbak met een netto inhoud van 5,3m3 en rolcontainer-trailer zorgen voor efficiëntere stadsdistributie.

 

Service
Electrocar BV is een bedrijf met zeer sterke focus op service: Wij houden een zeer grote onderdelenvoorraad aan om u op ieder moment snel van dienst te kunnen zijn, ook in geval van schade. Uw organisatie draait zeven dagen per week? Ook in de weekeinden staan wij voor u paraat!

 

Benieuwd naar de Goupil G5 Elektrotruck-Groot Volume? Bezoek Electrocar BV op Ecomobiel 2015!
U vindt Electrocar BV in Hal 1, standnummer A037.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.