Ga naar de inhoud

Club Car Precedent

Occasion in beeld:
Club Car Precedent

 

De Club Car Precedent is een ideaal voertuig voor elektrisch goederenvervoer op bijvoorbeeld campings en recreatieparken. Deze electrocar heeft ruimte voor 2 personen (inclusief bestuurder) én beschikt over een kleine laadbak. Hartstikke handig!

 

Club Car occasion: 100% elektrisch

Liever een occasion dan een heel nieuw voertuig? Ook dat is mogelijk bij Electrocar BV in Beek. Het voordeel van een occasion is uiteraard de prijs, maar ook zijn deze 100% elektrische voertuigen snel leverbaar. Onze monteurs voeren voordat u het voertuig geleverd krijgt, standaard een grondige check uit. Wat vervangen moet worden, wordt vervangen. Daarnaast leveren wij een occasion altijd met een getest accupakket of, indien u daarvoor kiest, met een nieuw accupakket. En natuurlijk wordt het voertuig netjes gepoetst en met een gebruiksinstructie afgeleverd!

 

Een compleet elektrisch voertuig

De Club Car Precedent is geschikt voor gebruik op eigen terrein. Daarmee is deze electrocar een ideaal voertuig voor bijvoorbeeld de technische dienst, facilitaire dienstverlening of de schoonmaakploeg. Ook op festivals en bij evenementen wordt de Club Car Precedent graag ingezet. De maximumsnelheid bedraagt 23 km/u en is in stappen programmeerbaar. Ook al is het voertuig een occasion, u heeft gewoon keuze uit de drie kleuren beige, groen en blauw. Naast een kleine laadbak is deze compacte electrocar voorzien van een dakje en acryl voorruit. Zelfs verlichting is mogelijk. Een erg compleet elektrisch voertuig dus.

 

Interesse, vragen of wilt u een proefrit maken? Vul het contactformulier in of bel +31(0)316 200091.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.