Ga naar de inhoud

Club Car Precedent

De Club Car Precedent is een van de occasions die Electrocar BV altijd op voorraad heeft. Een makkelijk voertuig,
om te besturen én in gebruik. Bovendien is de Precedent verkrijgbaar voor een zeer redelijke prijs.

 

Veel mogelijkheden

De Club Car Precedent is een klein model voertuig, met veel mogelijkheden. Zo kan er een laadbakje op zitten, met een laadvermogen van honderd tot honderdvijftig kilo. Maar ook een gesloten laadbak, combibank of golfuitrusting zijn op dit voertuig mogelijk.

 

Voor vervoer van kleine goederen

Vooral voor het vervoer van kleine goederen is de Club Car Precedent ideaal, waardoor deze electrocar vaak gebruikt wordt
in de facilitaire dienstverlening, technische dienst of in de schoonmaak. Maar ook op festivals, evenementen, kleinere campings
en bungalowparken is de Club Car Precedent een ‘graag geziene medewerker’. Let wel: de Club Car Precedent is alléén voor vervoer op eigen terrein.

 

Mét garantie

Wie kiest voor een occasion, kan rekenen op een gloednieuw accupakket. Daardoor kan de Precedent zonder problemen nog heel wat jaren mee.
Een tweedehands Club Car Precedent, goed onderhouden en met een nieuw accupakket en een laadbakje is er al vanaf 4.700 euro exclusief btw. Electrocar BV levert drie maanden garantie op het voertuig en één jaar garantie op het accupakket. Het is daarnaast mogelijk om een onderhoudsovereenkomst af te sluiten.

 

Van bestickering tot instructie op locatie

De standaardkleuren van de Club Car Precedent zijn groen, beige en blauw. De Precedent is leverbaar met dak en acrylruit. Het is verder mogelijk om voertuig door Electrocar BV te laten bestickeren. En hoewel de Precedent met enkel gaspedaal en hendel een makkelijk bestuurbaar voertuig is (maximaal 23 km/h, in stappen programmeerbaar), zorgt onze chauffeur bij aflevering altijd voor een duidelijke instructie.

 

Interesse?

Interesse of vragen over de Club Car Precedent? Wij staan voor u klaar! Neem contact met ons op via telefoonnummer +31(0)316-200091
of per e-mail via info@electrocar.eu.

 

Club Car Precedent Laadbak Club Car Precedent

De Club Car Precedent is een gemakkelijk, veilig en overzichtelijk voertuig. Ideaal voor licht goederenvervoer.

Whitepaper downloaden