Ga naar de inhoud

Bezoek Electrocar BV op Ecomobiel vakbeurs

Electrocar BV is ook dit jaar weer te vinden op de Ecomobiel vakbeurs. Én met een primeur: Gekoelde stadsdistributie!

De beurs is van 10 tot en met 12 oktober 2017 in de Brabanthallen in Den Bosch. Een unieke kans voor een unieke kennismaking met onze duurzaamheidsoplossingen voor elektrisch werkvervoer.

 

Dag van de Duurzaamheid

De eerste dag van de Ecomobiel vakbeurs valt zoals gebruikelijk samen met de Dag van de Duurzaamheid. Voor Electrocar BV dus een dubbele reden om deel te nemen aan de Ecomobiel vakbeurs. “Duurzaam vervoer staat bij ons dag-in-dag-uit centraal. De mogelijkheden voor 100% elektrisch vervoer zijn legio, daar vertellen we graag over. De Dag van de Duurzaamheid en de Ecomobiel vakbeurs zijn daarvoor prachtige momenten.” Tijdens de Dag van de Duurzaamheid vinden door heel Nederland duizenden duurzame activiteiten plaats. De initiatiefnemers laten samen zien dat duurzaamheid noodzakelijk, inspirerend én winstgevend is.

 

Vakbeurs voor duurzame oplossingen

De Ecomobiel vakbeurs biedt ieder jaar weer een breed aanbod van praktische oplossingen om economischer en duurzamer om te gaan met mobiliteitsvraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan manieren om energie- en brandstofkosten te verlagen, de ideale mobiliteitsmix samen te stellen, slimme organisatie van een wagenpark of betere doorstroming van verkeer door weggebruikers tijdig te informeren.

 

Primeur: Gekoelde stadsdistributie

Electrocar BV is op Ecomobiel te vinden met onder andere deze primeur: De oplossing voor gekoelde stadsdistributie.

We ontmoeten u graag op Ecomobiel. Meld u vast gratis aan en graag tot dan!

 

Interesse in duurzame mobiliteitsoplossingen?

Maak nu een afspraak met Electrocar BV op de Ecomobiel vakbeurs, neem contact op of bel +31(0)316-200091.

Brochure downloaden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.